PRZELICZNIK FORM
Logo Tapenda.pl
Wersja włoska
 
Przepis:
Forma Tortownica
    Wymiary: cm    x    cm
    Średnica: cm


Moja:
Forma Tortownica
    Wymiary: cm    x    cm
    Średnica: cm
Przelicz
 
· ALFABETYCZNY SPIS SKŁADNIKÓW ·

królik

Zobacz przepisy zawierające: królik

królik
 

Mięso z królika jest niedoceniane w polskiej kuchni, tym czasem mięso z królika jest łatwo strawne, białe, delikatne i chude. W smaku przypomina mięso drobiowe. Mięso królicze zawiera więcej białka aniżeli wołowina i wieprzowina i prawie tyle samo co cielęcina. Wiele przepisów realizowanych przy użyciu na przykład kurczaka, szczególnie w postaci pieczonej i smażonej, można zrealizować używając mięsa króliczego. Przykładowy przepis znajduje się TUTAJ. Szczegółowa procedura oraz opis jak podzielić tuszę z królika znajduje się TUTAJ

 
newsletter
 
 
 
Nasza strona używa ciasteczek (ang. cookies). Jeżeli chcesz, możesz wyłączyć ciasteczka w ustawieniach swojej przeglądarki. COOKIES_CLOSE