PRZELICZNIK FORM
Logo Tapenda.pl
Wersja włoska
 
Przepis:
Forma Tortownica
    Wymiary: cm    x    cm
    Średnica: cm


Moja:
Forma Tortownica
    Wymiary: cm    x    cm
    Średnica: cm
Przelicz
 
· ALFABETYCZNY SPIS SKŁADNIKÓW ·

mąka Basia

Zobacz przepisy zawierające: mąka Basia

maka_Basia
 

Mąka Basia – to lider w swojej kategorii  na polskim rynku. Basia to polska marka produkowana przez firmę GoodMills Polska. Produkty sygnowane marką Basia są łatwe do rozpoznania dzięki chrakterystycznym rysunku SERCA heart umieszczonym na każdym opakowaniu mąki. 
Oferta mąki jest bardzo duża i dlatego Basia jest niezastąpiona w kuchni, gdyż można przy jej użyciu  wykonać wszystkie przepisy z gwarancją znakomitego efektu kulinarnego.  
Mąka Basia to również starannie wyselekcjonowane zboża i dedykowany ich przemiał, a to wszystko po to, ponieważ Basia została przygotowana z myślą o konkretnym przeznaczeniu. Oto wszystkie Basie:

  • Basia Tortowa Extra typ 405- najlepsza mąka do wypieków. Ta Basia gwarantuje zawsze puszyste biszkopty.  
  • Basia Extra wypiek typ 550- mąka powoduje, że ciasto pieknie rośnie dlatego mąka polecana jest do ciast drożdżowych.
  • Basia Tortowa Orkiszowa typ 450- to pierwsza mąka do wypieków w 100% z orkiszu czyli pradawnego zboża z gatunku pszenic. Ziarno orkiszu jest bogate w błonnik, białko, witaminy oraz minerały.  
  • Basia Krupczatka typ 450- tTo najlepsza mąka do przygotowania ciasta kruchego, półkruchego oraz ciasta na tarty.
  • Basia typ 500 (Poznańska)- to jasna mąka polecana na mięciutkie pierogi i kluski.
  • Basia typ 500 (Wrocławska)- jasna mąka, którą powinni używać wielbiciele domowych naleśników oraz krokietów.
  • Basia na Pizzę Włoską typ „00”- mąka dedykowana do przygotowania włosiej pizzy na cienkim cieście. Dzięki tej mące pizza wyjdzie chrupiąca i pyszna.
  • Basia z Pełnego Przemiału typ 1850- pszenna mąka bogata w błonnik i składniki mineralne. Mąka idealna do wypieku domowego chleba.
  • Basia Żytnia typ 720- mąka charakteryzuje się wysoką zawartością  błonnika pokarmowego. Po ten rodzaj mąki powinniy sięgać osoby, którym zależy na dobrze zbilansowanej diecie.
  • Basia z Orkiszu typ 1850- mąka wykonana z orkiszu. Chrakteryzuje się wysoką zawartością błonnika, witamin i składników mineralnych. Idealana mąka do wypieku domowego chleba.

Jeszcze więcej informacji znajdziecie na stronie Moja Basia

 
newsletter
 
 
 
Nasza strona używa ciasteczek (ang. cookies). Jeżeli chcesz, możesz wyłączyć ciasteczka w ustawieniach swojej przeglądarki. COOKIES_CLOSE