PRZELICZNIK FORM.
PRZEPISY
Przystawki i Przekąski
Pierwsze Danie
Dania Główne
Desery
Wszystkie Przepisy
SZKOŁA GOTOWANIA
SKŁADNIKI
O NAS
KONTAKT
Przepis:
Forma
Tortownica
Wymiary:
cm
x
cm
Średnica:
cm
Moja:
Forma
Tortownica
Wymiary:
cm
x
cm
Średnica:
cm
Przelicz
1
2
3
4
5
6
...
11
Następna
Wyniki dla: oleje i tłuszcze
• SKOMPONUJ SWOJE MENU Z TEGO CO MASZ W LODÓWCE •
1
+
2
+
3
=
Babka biszkoptowa z malinami
Zapraszam na przepis na babkę biszkoptową. Dla urozmaicenia przepisu do ciasta biszkoptowego
Babka Marmurkowa
Polecam Wam przepis na przepyszną wilgotną babkę marmurkową- kakaowo- cytrynową. Przepis
Bakłażany faszerowane mięsem Karniyarik
Sądzę, że najlepsze przepisy na faszerowane bakłażany pochodzą z kuchni tureckiej
Barszcz Ukraiński
Miałam zamrożony aromatyczny domowy wywar mięsny, jeden z takich, który jest przepyszny
Barwena po livornijsku
Przepis na rybę barwenę po livornijsku jest klasykiem włoskiej kuchni. Przygotowanie
Bigos
Uzbierało się trochę pieczystego, w tym sławny pulled pork, ostanowiłam zatem ugotować
Bitki Wołowe
Zapraszam na mój przepis na bitki wołowe. Jeśli lubicie mięciutki, delikatny, dobrze
Bitki wołowe w sosie z kaparami
Polecam przepis na bitki wołowe w sosie z kaparami. Do przygotowania dania potrzebna będzie
Bułki z ziołami
Proponuję Wam przepis na bułki i jestem pewna, że go polubicie. Ostatnimi czasy sama
Cebulaki
Zapraszam na przepis na przekąskę- cebulaki. Cebulaki to upieczone ciasto drożdżowe z nadzieniem
Chleb orkiszowo-żytni na zakwasie
Oto przepis na chleb orkiszowo- żytni na zakwasie. Chleb według tego przepisu jest łatwiutki, nie
Chleb pszenny na zaczynie drożdżowym
Od ponad pół roku wykonujemy przepis na chleb wyłącznie z tego przepisu. Przepis
Chleb pszenny razowy 100 procent hydracji
Jeśli robicie chleb to wiecie, że są przepisy bardziej lub mniej skomplikowane. Łatwe przepisy
Chleb pszenny z makiem
Dziś polecam przepis na łatwy chleb, który robię non stop od kilku miesięcy. Chleb
Chleb z semoliny
Chleb z semoliny to nie jest domena krajów północnej Europy ba, aby skosztować
Chleb z semoliny cdn
Chleb z semoliny według tego przepisu jest kontynuacją przepisu na prosty chleb drożdżowy,
Chlebek Pita
Okrągłe i mięciutkie Chlebki Pita to typowe pieczywo popularne min. w Grecji oraz w większości
Churros
Churros ( wym. czuros) to przekąska popularna na półwyspie Iberyjskim oraz w Ameryce
Ciasto cytrynowe Chiffon Cake
Chiffon cake ( wym. szifon kejk) to przepis zaczerpnięty z amerykańskiej tradycji kulinarnej,
Ciasto drożdżowe
Dziś chciałabym Wam przedstawić przepis na ciasto drożdżowe, który polecam używać
Ciasto drożdżowe z rabarbarem
Zapraszam na wiosenną wersję ciasta drożdżowego czyli ciasto z rabarbarem. Ciasto drożdżowe
• ZNAJDŹ NAS •
Tapenda
Grupa Tapenda
Dołącz do Grupy na Facebooku
1
2
3
4
5
6
...
11
Następna
Przepisy według kategorii
Łatwe przepisy
Przystawki i Przekąski
Pierwsze Dania
Dania główne
Desery
Wszystkie przepisy
Dania Mięsne
Dania Wegetariańskie
Dania z Drobiu
Dania z Grilla
Dania z Piekarnika
Wypieki drożdżowe i Chleby
Kuchnia Polska
Kuchnia Włoska
Makarony, Risotta i Pierogi
Przepisy Świąteczne
Ryby i Owce Morza
Zupy i Kremy
Szkoła Gotowania
Składniki
Jak zrobić
Przepisy bazowe
INFO
Regulamin strony
Polityka prywatności
O nas
Kontakt
Copyright © 2024 Tapenda.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Nasza strona używa ciasteczek (ang. cookies). Jeżeli chcesz, możesz wyłączyć ciasteczka w ustawieniach swojej przeglądarki.